Hoe goed word jij gevonden door je klant (en door Google)?

Heb je wel een website, maar levert die weinig bezoekers op? Staat je website pas ergens op de derde pagina van de zoekresultaten van Google? Publiceer je wel blogs op je site maar leest niemand ze? Dan loont het zeker de moeite om de vindbaarheid van je website te verbeteren. In jargon heet dat: zoekmachineoptimalisatie, of SEO.

Verbeter de vindbaarheid van je website met SEO

Voor de duidelijkheid biedt samen met het Utrechtse ontwerpburo Lunamedia een aantal diensten aan waarmee je de vindbaarheid van je website op Google en andere zoekmachines kan verbeteren. Optimalisatie kan via allerlei programma’s, online tools en trucjes. Je kunt er eindeloos veel zelf over uitzoeken. Wij bieden een laagdrempelige werkvorm waarmee je daarna zelf ook aan de slag kunt. Samen kunnen we in een paar simpele stappen al goede resultaten boeken. Dat doen we zo:

  1. We werken met Yoast. Dat is eenvoudige en zeer bruikbare plug-in voor wordpress-sites.
  2. We adviseren je over de beste zoekwoorden voor je site en analyseren hoe je er nu voorstaat. Daarna optimaliseren we je site.
  3. We geven je tips en training zodat je zelf aan de vindbaarheid kan blijven werken.

We werken transparant en volgens de meest recente inzichten over SEO. De kwaliteit van jouw site staat bij ons voorop. Bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website gaat het er niet om dat zoekmachines maar mensen je sneller vinden. Daarom moet de tekst op je website interessant en waardevol zijn voor je doelgroep. Dan heb je bezoekers echt wat te bieden en komen ze in actie.

Laat je klanten jou zoeken èn vinden

Voor de duidelijkheid en Lunamedia bieden samen een aantrekkelijk geprijsd pakket aan. Meer weten over ons aanbod? Neem contact op via janneke@voordeduidelijkheid.com of 06-49908185.Of meld je aan voor een gratis quick scan!

 

Gratis quick scan van de vindbaarheid van jouw site